Ona da teklif yapılmış
Galatasaray'da Roberto Mancini öncesinde teknik direktörlük için ismi ciddi bir şekilde dillendirilen Giovanni Trapattoni, bir teklif aldığını doğruladı.
Webaslan Dış Haberler
Galatasaray'a gitmeyi düşündüğünü belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray bir seçenek olabilirdi, fakat gerçeği söylemek gerekirse Juventus'a karşı oynamak istemedim. Ciddi bir teklif olduğunu saklamaya gerek yok" diye konuştu.
Sarı-kırmızılılar, Terim sonrasında Trapattoni, Bielsa ve Advocaat ile de görüşmüş; sonrasında ise Roberto Mancini ile anlaşmaya varmıştı.
TRAPATTONI JUVE'Yİ DE YORUMLADI
Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi Juventus ile ilgili de değerlendirmeler yapan çalıştırıcı, Pirlo için "Bu seviyede bir oyuncuyu hiçbir zaman kaybedemezsin. Del Piero ile nasıl sonlandırıldığını hala anlamıyorum. Pirlo Juve'de kalırsa mutlu olur. Ancak ayrılmak istiyorsa, uzatmanın anlamı yok" dedi.
Torino ekibinin hücum gücünü de değerlendiren antrenör, "Tevez'in uluslararası seviyede önemli bir tecrübesi var. Karakterli, kazanan bir oyuncu. Llorente rotasyonda faydalı olacak. Goller atacak. Tabii ki bir messi değil, takım ona yardım etmeli" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter'de iki futbolcuya veda

Nico Paz, Como'da kaldı!

Chelsea'den Enzo Maresca'ya olay tepki!

Kolo Muani, Juventus'a geri dönüyor!

RESMİ: Manchester City'de Enzo Maresca dönemi

Milan'da rekor transfer sonrası veda!

PSG'nin Chevalier kararı belli oldu!

Barcelona'da yeni rota Harry Kane

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması
























