Ön libero için 2 aday!
Transfer girişimlerini sürdüren Galatasaray'da ön libero arayışı sürüyor. Sarı-kırmızılıların hedefinde Imbula ile Vainqueur var.

Galatasaray'da transfer için çalışmalar devam ediyor. Gomis, Belhanda ve Maicon'u kadrosuna katmaya hazırlanan sarı kırmızılılar, ön libero transferi için de harekete geçti.
Bu bölge için Galatasaray'ın gündeminde iki isim bulunuyor. Sarı kırmızılı yönetim, Stoke City'de forma giyen Giannelli Imbula ve Marsilya'da kiralık oynayan William Vainqueur için girişimlerini hızlandırdı.
Imbula'yı kiralık olarak transfer etmek için temaslarda bulunan Galatasaray, Nice'in de kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki oyuncu için görüşmelere devam ediyor. Geçen sezon Stoke City'de forma giyen Imbula, 15 maçta oynamış ve 1 sarı kart görmüştü.
Vainqueur konusunda ise yüksek bonservis bedelinden dolayı satın alma opsiyonlu kiralık formülünü devreye sokan yönetim, gelecek yanıta göre hareket edecek.
Marsilya'da geçen sezon istikrarlı futboluyla dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncu 33 maçta oynayıp 1 asist yapmıştı. Vainqueur'ün bonservisi Roma'da bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayer Leverkusen'de adım adım Hjulmand

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut

Arsenal'e kötü haber: William Saliba

Eintracht Frankfurt'tan Galatasaray için açıklama!

Paris Saint-Germain'de sakatlık şoku!

Bournemouth, Marcus Tavernier ile nikah tazeledi

Luis Enrique, sakatlandı!

Dinamo Zagreb, Bennacer'i açıkladı!

Ghezzal, Lyon'a geri döndü!
