Omar'ın yerine Kenny Tete gündemde
Şampiyonluk yarışında zirvede devam etmek isteyen Sarı kırmızılılarda flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni yıl kutlamaları sırasında talihsiz bir kaza yaşayan ve elinde havai fişek patlayan Omar Elabdellaoui, Galatasaray'ın transfer planlarını değiştirdi.
Takvim
Fotoğraf : AA
Galatasaray, havai fişek patlaması sonrası yaralanan Omar Elabdellaoui'nin sahalara dönüş sürecinin belirsizliği sebebiyle sağ bek transferi için arayışlara başladı.
Yarım sezonluğuna sağ bek hattına kaliteli bir futbolcu katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, listenin ilk sırasına ise Fulham forması giyen Kenny Tete'yi yazdı.
Bu sezon Fulham'da yeteri kadar şans bulamayan Hollandalı sağ bek için Cimbom, kısa süre içinde İngiliz ekibinin kapısını çalmayı planlıyor. 25 yaşındaki Tette'nin de Hollanda ile bu yaz Avrupa Şampiyonası'nda yer almak için düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve Galatasaray'ın teklifine sıcak bakabileceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, Raspadori'yi açıkladı

Sergio Ramos, Sevilla'yı satın alıyor!

Leon Goretzka'dan geleceği için açıklama!

Davide Frattesi için İngilizler devrede

Manchester United'da De Zerbi yeniden gündemde

Tottenham'da John Heitinga sürprizi!

Roma, 25 milyon euro'luk transferi açıkladı

Real Madrid'e bir darbe daha! Kral Kupası da gitti!

Arsenal'den final için ilk adım!

Inter'i bu kez genç golcüsü sırtladı!


























