Olsen, Galatasaray'ı istiyor! Son teklif!
Stoper listesinde ilk sırada yer alan Andreas Hanche-Olsen, Galatasaray forması giymek istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Gent Kulübü'ne 3.5 milyon Euro önerirken, karşı teklif olarak 4.5 milyon Euro istendi, görüşmeler sürüyor.
Marcao'nun gidişinden sonra yabancı bir savunmacıyı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray 'ın hedefinde Belçika Ligi ekiplerinden Gent'te görev yapan Andreas Hanche-Olsen vardı.
Sarı-Kırmızılılar, bu konuda temaslarına devam ederken, pazarlıklarda orta yol bulunmaya çalışılıyor. Cim Bom, son olarak 3.5 milyon Euro teklif etti.
Son teklifi yapacaklar
Belçika temsilcisi ise 4.5 milyon Euro istedi. Fakat oyuncunun bir yıllık sözleşmesinin kalması ve Aslan'a gelmek istemesi nedeniyle Gent'in, Norveçli savunmacıyı kadrosunda tutma ihtimali bir hayli zor gözüküyor. Bu nedenle 25 yaşındaki futbolcunun transferinde önümüzdeki günlerde Cim Bom'a kolaylık sağlanacağı ön görülüyor. SarıKırmızılılar, ilerleyen günlerde Gent'e son teklifini yapacak ve transferi bitirmeye çalışacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!
























