Olmak ya da olmamak...
Sarı-kırmızılı kulüpte derbiye 1 gün kala nefesler tutuldu. Camiada herkes büyük kapışmada 5 maçlık galibiyet özlemine son verilmesini bekliyor.
Türkiye
Sezon içerisinde 3 teknik direktör değiştirerek bir türlü istikrarı yakalayamayan Galatasaray, ligde 5 maçtır üst üste galibiyete hasret durumda. Geçen yılki coşkulu günleri mumla arayan taraftarlar ise artık her maç Dursun Özbek yönetimini protesto etmeye başladı. Öyle ki 1-1 berabere biten Çaykur Rizespor maçında Galatasaray 88. dakikadaki golle öne geçtiğinde bile tribünlerdeki az sayıdaki seyirci yönetime istifa çağrısını sürdürüyordu.
Özbek'ten özel toplantı
Galatasaraylı taraftarların Fenerbahçe maçında TT Arena'yı doldurmaları bekleniyor. Ancak son haftalarda taraftarın hem futbolculara hem de yönetime tepkili olduğu da bilinen bir gerçek. Sarı-kırmızılı ekibin derbiyi kaybetmesi halinde taraftarların hem yönetime hem de futbolculara tepkisinin çok daha ağır olması bekleniyor. Bu yüzden başkan Dursun Özbek'in futbolcularla özel bir toplantı yapıp, derbinin sonucuna göre gelecek sezona dair radikal kararlar alınacağını futbolculara ileteceği öğrenildi. Ayrıca muhtemel bir kötü sonuç sonrasında da yönetimin seçim kararı alması da büyük ihtimal olarak ileri sürülüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!























