Olimpija, Eyüpspor'u FIFA'ya şikayet etti
Svit Seslar'ın bonservis bedelinin ödenmediğini iddia ediyorlar. Olimpija Ljubljana, 31 Mayıs'ta ödenmesi gereken 400 bin Euro ve devamında alacağı 1.2 milyon Euro için FiFA'ya başvurdu.
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, geçen yıl Slovenya'nın Olimpija Ljubljana kulübünden transfer ettiği orta saha oyuncusu Svit Seslar için ödemesi gereken bonservis bedelinin 3. taksidini yatırmadığı için FiFA nezdinde mahkemeye verildi.
2 MİLYON EURO'YA ALINDI
Olimpija Ljubljana Kulübü Başkanı Adam Delius, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz, Olimpija Ljubljana Kulübü olarak gerekli toleransı gösterdik. 31 Mayıs 2024'te ödenmesi gereken 400 bin Euro ve devamında alacağımız 1 milyon 200 bin Euro için hukuki süreç devam ediyor. Ödeme yapılmaması halinde Eyüpspor'un bir alt lige düşürülmesi bile gündeme gelebilir. FIFA, katı fakat adil kuralları olan bir kurumdur" dedi.
2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 22 yaşındaki Svit Seslar, geçen sezon Eyüpspor formasıyla 22 maçta oynayıp 2 gol, 2 asist üretti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi


























