Old Trafford'da talihsiz sakatlık!
Manchester United ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da bir oyuncunun sakatlanması can sıktı. İşte detaylar...
Webaslan.com

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile Old Trafford'da karşılaştığı maçın ilk dakikasında Alman Wolfgang Stark skandal bir karar imza attı.
Manchester United yarı sahasında baskı yapan Galatasaray, İngiliz savunmasını hataya zorladı. Evra'nın ceza sahasındaki Vidic'e pası sonrasında araya Umut Bulut girdi. Bu pozisyonda Umut, Vidic'in arkadan bileğine basması sonucunda yerde kaldı. Ancak Alman hakem Wolfgang Stark 'devam' kararıyla ciddi bir hata yaptı.
Umut Bulut sağ ayağına aldığı bu darbenin ardından yedek kulübesine değişiklik işaretinde bulundu. Dakikalar 16'yı gösterdiğinde Umut Bulut'un yerine Johan Elmander oyuna dahil oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Donnarumma, PSG taraftarına veda etti!

Chelsea, deplasmanda West Ham'a gol olup yağdı!

PSG, sahasında hata yapmadı

Harry Kane'den hat-trick ve Bayern Münih'ten rahat galibiyet!

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!
