"Old Trafford TT Arena gibiydi"
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Manchester United karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, sarı-kırmızılı takımın Old Trafford'da Manchester United'a mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi maçının ardından iyi futbol oynadıklarını söyledi.
Karşılaşmayla ilgili görüşlerini dile getiren Dürüst, "Taraftarımızın desteğiyle kendimizi Türk Telokom Arena'da gibi hissettik. Erken yediğimiz gol bizi üzdü. Ancak kısa sürede toparlandık ve pozisyonlar bulduk. Bunlar çok önemli puan maçları. Old Trafford'da puan alamadık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.
Sarı-kırmızılı futbocluların performansını değerlendiren Ali Dürüst, "Umut'un erken değişikliği oyunun düzenini bozdu. Ancak diğer arkadaşlarımız da iyi oynadı. Bizim kalecimiz penaltı haricinde bir pozisyon yaşadı. Onların kalecileri ise üç kez net pozisyon yaşadı. Gol bulabilseydik, her şey daha güzel olurdu" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

























