Olcan'dan F.Bahçe açıklaması
Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, Fenerbahçe'de bulunduğu dönemlerde Alex de Souza ve Pierre Van Hooijdonk'tan çok şey öğrendiğini belirtti.
Olcan Adın, sarı-kırmızılı kulübün yayın organı Galatasaray dergisinin nisan ayı sayısına verdiği röportajda, 2009'dan bu yana düzenli oynadığını anlatarak, "Sadece Fenerbahçe'de forma giyemedim. Orada da çok değerli yıldızlar vardı. Alex'ten ve Van Hooijdonk'tan çok şeyler öğrendim ama bunlar sadece antrenmanlarda kaldı" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Arthur Zico'nun da kendisinde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, şu değerlendirmeyi yaptı:
"Büyük bir efsane ve çok babacan bir adamdı. İlk yılında forma şansı buldum ama ikinci yılında takıma çok transfer yapıldı. Benim mevkime de adam almışlardı. Transfer sezonunun açıldığı gün yanına gidip gitmek istediğimi söyledim. Bana, 'Sana hak veriyorum, seni oynatmak istiyorum ama burasının da durumunu biliyorsun, kiralık olarak git, geri gelirsin' dedi. Alex ve Zico gerçekten bana çok destek verdiler ama o yıllarda genç olmamız forma şansı bulmamızı zorlaştırdı."
Sarı-kırmızılı futbolcu, Cesare Prandelli'nin yerine teknik direktörlüğe getirilen Hamza Hamzaoğlu'nun kendilerine yaptıkları işi sevdirdiğini, bunun da futbollarına yansıdığını ve daha iyi oynadıklarını kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok



























