Olcan Galatasaray'ı istiyor
Galatasaray'a transferi hakkında Sportstv'ye konuşan Gaziantepspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın, "Galatasaray'da oynamak istiyorum" dedi.
Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Olcan Adın, sarı-kırmızılı takıma transferi için Gaziantepspor'un onayını bekliyor. Galatasaray'dan teklif geldiğini ve konu hakkında görüşünü Gaziantepspor'a bildirdiğini ifade eden Olcan, şöyle konuştu: "Galatasaray'da oynamak istediğimi Gaziantespor Yönetimine bildirdim. Galatasaray'ın beni almak istediğini ve teklif yapıldığını duydum."
Futbol hayatına İstanbul'da devam etmek istediğini ifade eden Olcan, "Ben konu hakkında Gaziantepspor'a bildirdim. Transferim için iki kulübün anlaşmasını bekliyorum. Anlaşma gerçekleşirse, yapacağım tek şey Galatasaray'a imza atmak" dedi.
Bu arada Gaziantespor Yönetimi'nin Olcan için Galatasaray'dan 5 milyon TL istediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi



























