Olay iddia! Teklif yapıldı mı?
Bursasporlu Fernandao cephesinde her geçen gün sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Süper Lig’e damgasını vuran Bursasporlu Fernandao cephesinde her geçen gün sıcak gelişmeler yaşanıyor ve yeni gerçekler ortaya çıkıyor.
Fanatik Gazetesi'nin ulaştığı son bilgi, oyuncunun yılan hakiyesine dönen bonservisiyle alakalı. İşte o iddia...
Buna göre sözleşmesinde, “Bursaspor 5 milyon Euro karşılığında önceliklidir” maddesi bulunan oyuncunun bonservisinin yüzde 80’i menajerine, yüzde 20’lik dilimi ise kulübü Atletico Paranaense’ye ait.
Teklif 2.5 milyon Euro
Bu bilgi, Galatasaraylı yöneticilerin temaslarına da şekil verdi. Sarı-Kırmızılı kurmayların, menajeri aracılığıyla Brezilyalı’ya yıllık 2,5 milyon Euro (Yaklaşık 7 milyon TL) teklif yaptığı ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Sambacı’nın menajerinin de kendilerine daha yüksek rakamlar sunan Galatasaray’ı ilk plana alarak Fernandao’nun yeni sezondaki renklerini işaret ettiği vurgulandı. 18 gollü genç forvet, Bursaspor’da ise 400 bin Euro (Yaklaşık 1.2 milyon TL) kazanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

Raphinha, Galatasaray maçına yetişiyor!























