Okan Buruk'a İspanyol yardımcı
Yeni sezon çalışmalarına başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un ekibine bir yardımcı daha katıldı.
Milliyet
Fotoğraf : AA
Domenech Torrent'in sözleşmesini fesheden Galatasaray yönetimi, takımı Okan Buruk'a emanet etti. 48 yaşındaki teknik adamla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.
Okan Buruk'un yardımcıları da netleşmeye başladı. Başarılı teknik adamın Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı tecrübeli isim İrfan Saraloğlu ekibe katıldı. Son olarak Ayhan Akman yeni idari sorumlusu olarak futbol direktörü Cenk Ergün'ün ekibine dahil oldu.
ISMAEL GARCIA GOMEZ SÜRPRİZİ
Okan Buruk'un kurmayları arasına Ismael Garcia Gomez de dahil oldu. 34 yaşındaki İspanyol teknik adam, son olarak Udinese'de yardımcı antrenörlük yaptı. Garcia ayrıca Asteras Tripoli, Deportiva la Coruna kulüplerinde de farklı görevlerde bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip

Manchester United'da Maguire'ye yeni sözleşme!

Marc Cucurella'dan Chelsea'ye transfer eleştirisi!
























