Okan Buruk'un tek amacı kazanmak: "Ya hep, ya hiç"
Okan Buruk, Konya'daki riskli tercihleri ile dikkat çekerken genç hocaya yakın isimler, "Bir puanı kazanç olarak görmek yerine 2 puanı kayıp olarak görüyor. Galatasaray'ın da aslında felsefesine uygun. En iyi takımlar da bir yerde kaybettiler. Bu sonucu abartmamak lazım" şeklinde konuştu.
Milliyet

Galatasaray'da Konyaspor maçında alınan yenilgi keyifleri kaçırdı. Özellikle son dakikalarda, teknik direktör Okan Buruk'un aldığı risk dikkat çekti.
Okan Buruk'un Başakşehir döneminde de benzer durumlarla karşılaştığı, risk almayı sevdiği ve asla bir puanla yetinmediği belirtildi.
Buruk'a yakın isimler, "Bir puanı kazanç olarak görmek yerine 2 puanı kayıp olarak görüyor. Galatasaray'ın da aslında felsefesine uygun. En iyi takımlar da bir yerde kaybettiler. Bu sonucu abartmamak lazım" değerlendirmesinde bulundu.
Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de arka arkaya 14 maç kazanan Galatasaray, bu alanda lig rekoru kırmıştı. Sarı-kırmızılılar söz konusu periyotta Türkiye Kupası'nda da 3 maç kazanmış ve toplamda 17 maçlık seri yakalamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen
