Okan Buruk'un sözleşmesine şampiyonluk zammı
MAAŞI TARTIŞMA KONUSU OLDU
Galatasaray’da para konuşmadan imza atan ve geçen sezon 13. olan takımı rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaştıran teknik direktör Okan Buruk’un aldığı yıllık ücret tartışma konusu oldu. (Milliyet)
30 MİLYON LİRA
Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un 7 milyon euro aldığı bir ortamda Okan Buruk’un yaklaşık 700 bin euro alması dikkat çekmişti. Sarı-kırmızılı yönetim yeni sezon içinse Ankaragücü maçı öncesi başarılı teknik adamın sözleşmesindeki opsiyon maddesini devreye sokmuş ve Okan Buruk’un ücretinin de 30 milyon liraya çıkarılması planlanmıştı.
ERDEN TİMUR'DAN İYİLEŞTİRME FORMÜLÜ
Başkan Dursun Özbek ve ekibi görev sürelerini dikkate alarak başarılı çalıştırıcı ile 1 senelik yeni kontrat yaptı.
DÜŞÜK MAAŞI GÖZE ÇARPTI
Gerek sözleşme süresi gerek de yıllık ücretin piyasa koşulları ile Okan Buruk’un ilk senesindeki müthiş başarısı göz önünde bulundurulduğunda maaşın düşük kalması göze çarptı.
ERDEN TİMUR FORMÜL ARIYOR

Nottingham Forest'tan forvete dev hamle

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız
























