Okan Buruk'un Şampiyonlar Ligi'nde istediği oldu!
Geçen sezon katıldığı bir programda Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Manchester City ile karşılaşmak istediğini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu sezon iki İngiliz ekibiyle karşı karşıya gelecek.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu.
Sarı-kırmızılı ekip, Liverpool, Manchester City (İngiltere), Eintracht Frankfurt (Almanya), Atletico Madrid (İspanya), Bodo/Glimt (Norveç), Ajax (Hollanda), Monaco (Fransa) ve Union Saint-Gilloise (Belçika) ile eşleşti.
Galatasaray'ın Liverpool ve Manchester City ile eşleşmesinin ardından Okan Buruk'un geçen sezon katıldığı bir programda söylediği sözler gündem oldu.
OKAN BURUK'UN İSTEDİĞİ OLDU
27 Aralık 2024'te BTV'ye konuk olan başarılı teknik adam, o dönem Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği rakiplerin sorulmasının ardından Manchester City ve Liverpool yanıtını vermişti.
Okan Buruk, "Guardiola'nin Manchester City'si ve Arne Slot'un Liverpool'una karşı challenge yapmak isterim!" demişti.
Galatasaray, Liverpool ile iç sahada karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, Manchester City ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lazio 9 kişi kaldı ama Parma'yı şaşkına çevirdi!

Hull City'den Milwall'a gövde gösterisi!

Salah asistle döndü, Liverpool kazandı!

Eintracht Frankfurt, tek golle 3 puanı aldı!

Berke Özer'e dev talip!

Atletico Madrid, ligde iki maç sonra galip!

Monaco'dan Galatasaray itirafı!

Benzema'dan Mbappe'ye çağrı!

Ademola Lookman transferinde Galatasaray'a dev tehdit!

Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

























