Okan Buruk'un olmazsa olmazı: Bernardo Silva!
GALATASARAY'DA GÖZLER ONDA
Her sezon gerçekleştirdiği flaş bir transferle dikkat çeken Galatasaray'da bu sezon gözler tamamen Bernardo Silva'ya çevrilmiş durumda.

AYRILIK BEKLENİYOR
İngiltere'de hayal kırıklığı yaratarak yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Manchester City, eldeki bir çok oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu isimlerden birisi de 8 senedir İngiliz ekibinde forma giyen Portekizli Bernardo Silva.

EN BÜYÜK TALİPLERİNDEN
Kulübüyle 1 senelik sözleşmesi kalan ve yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanan 30 yaşındaki Portekizli futbolcunun en büyük taliplerinden biri Galatasaray oldu.

10 NUMARA, ORTA SAHA, SAĞ KANAT
2017 yılında Monaco'dan 50 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen ve burada sayısız başarı yakalayan yıldız 10 numara, merkez orta saha ve gerektiği zaman sağ kanatta da görev yapabiliyor.

OKAN BURUK'UN BİR NUMARASI
Tam bir joker olan Silva, teknik direktör Okan Buruk'un transferdeki bir numarası haline geldi.

LİSTEDE İLK SIRADA
Kevin de Bruyne'nin Napoli ile anlaşması, Leroy Sane'nin de çok sayıda talibi bulunması nedeniyle transferini ağırdan alması yüzünden Silva listede ilk sırada yer alıyor.

TAM YETKİ VERİLDİ
30 yaşındaki oyuncu için kesenin ağzını açan yönetim, menajer George Gardi'ye yetki verdi.

SEZON PERFORMANSI


Bayern Münih'ten Kim Min-Jae açıklaması

Brighton'dan Baleba kararı: 120 milyon Euro!

Benfica, Antony'yi kiralamak istiyor

Torino, Simeone'yi açıkladı!

Bayern Münih'ten Nicolas Jackson hamlesi!

Real Madrid'den Garcia'ya yeni sözleşme!

Juventus'ta Vlahovic belirsizliği

Thomas Partey, Villarreal'e gitti

Lucas Digne, Aston Villa ile devam dedi

Como'dan Tottenham'ın 40 milyon euroluk teklifine ret!
