Okan Buruk'un Kayseri planı!
Okan Buruk, Kayserispor - Galatasaray maçında ilk 11 değişikliğine gidecek.
Lige galibiyetlerle başlayan Galatasaray, Süper Lig 3.hafta maçında Kayserispor'a konuk olacak.
Zorlu maç için hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, Okan Buruk'un Kayserispor maçı için düşündüğü kadro ortaya çıktı.
Karagümrük maçında Osimhen ve İcardi'yi sonradan oyuna alan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, golcülerine göre 11'i değiştirmeye hazırlanıyor.
OSIMHEN İLK 11'E
İlk 2 hafta forvette Barış Alper'i kullanan tecrübeli çalıştırıcı, Kayseri deplasmanında Osimhen'i ileri uca koyacak, İcardi yine yedek kulübesinde oturacak. Osimhen-İcardi arasındaki tercihini ilk olarak Osimhen'den yana kullanacak Buruk, yüzde yüz hazır hale geldiğinde İcardi ile çift forvete dönüş yapacak.
281 GÜN SONRA KALDIĞI YERDEN
281 gün sonra formasına kavuşan Arjantinli yıldız, Fatih Karagümrük maçında golünü atarak RAMS Park'ta 'Aşkın Olayım' şarkısını dinletmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!

Barcelona, yoluna doludizgin devam ediyor!

Lazio 9 kişi kaldı ama Parma'yı şaşkına çevirdi!

Vedat Muriqi attı, Mallorca 3 puanı kaptı!

Hull City'den Milwall'a gövde gösterisi!

Salah asistle döndü, Liverpool kazandı!

Eintracht Frankfurt, tek golle 3 puanı aldı!



























