Okan Buruk'un kararı: "Bonservisiyle gitsin!"
Nicolo Zaniolo'nun antrenmanlarda pozitif bir tavır sergilemesine rağmen Okan Buruk'un kararının değişmediği ve yönetime oyuncunun bonservisiyle gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Atalanta, ikinci yarısını da Fiorentina'da kiralık olarak geçiren Nicolo Zaniolo sezonun sona ermesiyle Galatasaray'a geri dönmüş ve Sarı-Kırmızılı takımın idmanlarında yer almıştı.
Antrenmanlarda sergilediği pozitif tavırlarla dikkat çeken yıldız futbolcunun buna rağmen hocası Okan Buruk'un kararını değiştirmeyi başaramadığı öğrenildi.
"BONSERVİSİYLE BİRLİKTE GİTSİN"
Deneyimli teknik adamın 25 yaşındaki futbolcuyu gelecek planları arasında düşünmediği ve yönetimle yaptığı görüşmede de oyuncunun kiralık olarak değil bonservisiyle takımdan ayrılması yönünde görüş bildirdiği belirlendi. Buruk'un kararının ardından oyuncu için gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınması bekleniyor.
GALATASARAY'DA 12 MAÇA ÇIKTI
Galatasaray ile 2027'ye kadar kontratı bulunan Zaniolo, Sarı-Kırmızılı takımla çıktığı 12 maçta 5 gol,1 asiste imza attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"























