Okan Buruk'un gözü Beşiktaş'ta!
Fatih Karagümrük karşısında 2 puan bırakan Galatasaray, Beşiktaş'ı gözüne kestirdi.
Lider Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında 2 puanı kaybetti.
İcardi'nin penaltıdan yararlanamadığı maçta goller Kerem, Oliveira ve Sacha Boey'den gelirken Cimbom'un Nef Stadı'ndaki 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Bu sezon ilk kez kalesinde 3 gol gördü.
"AVANTAJLI OLAN BİZİZ"
Okan Buruk, 3-1'den geri dönüşe imza atan oyuncularına ve kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür ederken, "Avantajlı olan, önde olan takım biziz" ifadesini kullandı.
Buruk ayrıca, Beşiktaş derbisine en iyi şekilde hazırlanacaklarını ve sahaya galibiyet için çıkacaklarını ifade etti.
"SONUNDA BİZ KAZANACAĞIZ"
Karagümrük beraberliğini bir yol kazası olarak değerlendiren Kerem Aktürkoğlu ise, "Galatasaray'a gönül veren herkese gurur duyacakları bir takım izletmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Sonunda kazanan biz olacağız" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme


























