Okan Buruk'un büyük zafer planı!

Okan Buruk, Etihad’ta geri adım atmayacak; Galatasaray, Manchester City’yi kendi sahasında ön alan baskısıyla hataya zorlamayı hedefliyor.

7

OKAN BURUK'UN KARARI: TAM GAZ!

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, bu gece Etihad’ta hücum edecek.

6

SÜRPRİZ PLAN

İngiliz ekipleri Liverpool, Manchester United ve Tottenham önünde daha önce zaferler yaşayan Buruk’un ilk 8 için farklı galibiyete ihtiyacı olan Manchester City’ye karşı sürpriz bir planının olduğu belirtildi.

5

ÖN ALAN BASKISI

Cim-Bom’un oyunu kendi alanında kabul etmek yerine rakibi hataya zorlayacak ön alan baskısı üzerinde özel çalışmalar gerçekleştirdiği ifade edildi.

4

SAVUNMA SORUNLARINA ODAKLANACAK

İngiliz ekibine yoğun baskı uygulatacak olan Okan Buruk’un City’nin özellikle savunmada yaşadığı sorunlar üzerinde durduğu belirlendi.

3

YAN TOPLARDA SIKINTI YAŞIYORLAR

Okan Buruk’un dikkat çektiği en önemli noktalardan birinin de Manchester City’nin yan toplarda yaşayabileceği sıkıntılar olduğu öğrenildi.

2

OSIMHEN'E SIK SIK ORTA

Bunun için Victor Osimhen’e yapılacak ortaların önemine vurgu yapan Buruk’un, Barış Alper ile Leroy Sane’den ters kanatlar yerine daha rahat orta yapabilmeleri için zaman zaman yer değiştirmelerini istediği öğrenildi. Böylece Barış’ın sağda, Sane’nin ise solda Osimhen’i daha rahat topla buluşturacaklarının hesaplandığı aktarıldı.

1

DOKU'YA KARŞI ÖZEL ÖNLEM

Diğer yandan Doku-Sallai eşleşmesinde yaşanabilecek bir zaafiyetin önüne geçilmesinin de planlandığı vurgulandı

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler