Okan Buruk, transfer listesini yönetime verdi
Galatasaray'da yedek kulübesindeki kaliteyi artırmak isteyen Teknik Direktör Okan Buruk, transfer listesini yönetime iletti.
Galatasaray'da son dönemde yaşanan sakatlıklar beklenmedik puan kayıplarının yaşanmasına neden oldu. Yedek kulübesinden istediği katkıyı alamayan Teknik Direktör Okan Buruk devre arasında büyük bir değişim için ilk adımı attı.
OKAN BURUK LİSTEYİ VERDİ
Zeki Çelik, Eren Elmalı, Ahmetcan Kaplan, Ahmed Kutucu, Yusuf Sarı ve Altay Bayındır gibi yerli oyuncuların bulunduğu transfer listesini yönetime sunan Buruk, yabancı olarak da Jhon Arias, Lorenzo Pelegrini ve Gift Orban'ın isimlerini verdi.
3 OYUNCU İÇİN SIKI PAZARLIK
Eyüpspor'dan Ahmed Kutucu ve Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı ile ilk görüşme yapıldı, olumlu geçti.
Eski Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan için Ajax'ın 8 milyon euro istediği, sarı-kırmızılı kulübün 6 milyon euro önerdiği öğrenildi. Trabzonspor'un 3.5 milyon euro talep ettiği Eren Elmalı ile ilgili de önümüzdeki günlerde resmi temaslarda bulunulacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Joe Cole'den Fabian Ruiz için büyük övgü!

Kimmich'i yıkan haber: Arsenal maçında yok

Sörloth için yeniden transfer iddiası!

Stuttgart; G.Saray öncesi A.Madrid'e yıkılmadı

Napoli, 7 gollü çılgın maçta istediğini aldı!

Roma'dan Şampiyonlar Ligi'nde 4 gollü ilk galibiyet!

Liverpool, Fenerbahçe öncesi geri döndü!

Manchester City'den 5 gollü galibiyet! Foden şov yaptı

Aston Villa, Buendia ile imzaya yakın!


























