Okan Buruk: "Trabzon maçını unutun, Molde'ye odaklanın"
Trabzonspor galibiyeti sonrası Galatasaray'da moraller tavan yapmış durumda... Ancak oyuncularının motivasyon kaybı yaşamasından korkan Okan Buruk dün oyuncularıyla idman öncesi bir araya geldi ve uyarılarda bulundu.

Galatasaray'ın maç maratonu devam ediyor. Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Süper Lig arasında gidip gelen sarı-kırmızılı ekip, 23 Ağustos Çarşamba günü de kritik bir maça çıkacak.
Cimbom, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda 3-0 kazandığı maçın rövanşında sahasında konuk ettiği Olimpija Ljubljana'yı 1-0 yenerek play-off turuna yükselmişti. Temsilcimiz gruplara kalmak için Norveç'in köklü ekibi Molde ile mücadele edecek. Müsabakanın rövanşı ise 29 Ağustos'ta İstanbul'da yapılacak. Turun kazananı Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak.
Galatasaray, Norveç ekibine elense dahi kasasına en az 16 milyon euro koyacak. Ama gruplara kalırsa kazancını minimum 25 milyon euro'ya yükseltecek.
"TRABZON MAÇINI UNUTUN"
Trabzonspor galibiyeti sonrası sarı-kırmızılı takımda moraller tavan yapmış durumda... Ancak oyuncularının motivasyon kaybı yaşamasından korkan Okan Buruk dün oyuncularıyla idman öncesi bir araya geldi ve uyarılarda bulundu. Gruplara kalma yolunda çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, "Trabzon maçını unutun ve sadece Molde'ye konsantre olun" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
