Okan Buruk'tan Ziyech ve Ndombele kararı
Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele'ye şans vermeyi planlıyor.
Galatasaray'da Samsunspor maçı öncesinde Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele heyecanı yaşanıyor.
Milliyet'in haberine göre; ilk kez sarı-kırmızılı formayı giymesi beklenen iki futbolcu için, teknik direktör Okan Buruk'un planı belli oldu. Buruk'un, bugün oynanacak Samsunspor maçında Ziyech ve Ndombele'ye karşılaşmanın son bölümünde şans vermeyi düşündüğü bildirildi.
20-25 DAKİKA OYNAYACAKLAR
Hafta içinde takımla antrenmanlara ilk kez başlayan Ziyech'in 20-25 dakika süre almasının planlandığı belirtildi. Yaz kampı görmeyen Faslı yıldızın böylece yavaş yavaş hazır hale getirileceği kaydedildi.
Yine Galatasaray'ın son transferlerinden olan ve kamp görmesine rağmen biraz kilo fazlası olan Ndombele'nin de bugün son bölümde sahaya gireceği öğrenildi. Fransız oyuncunun da Ziyech gibi 20-25 dakika oynayacağı belirtildi.
Takımla antrenmanlara başlayan Zaha için ise risk alınması beklenmiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi


























