Okan Buruk'tan Uğurcan Çakır'a destek
A Milli Takım'ın İspanya karşısında aldığı 6-0'lık ağır yenilgide kaleyi koruyan Uğurcan Çakır'a, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan moral geldi.
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Konya'da oynanan karşılaşmada milliler sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı. Skor tabelası aleyhte olmasına rağmen kalesinde 6 kurtarış yapan Uğurcan Çakır, maç boyunca en fazla mücadele eden isimlerden biri olarak dikkat çekti.
"EN ÇOK MÜCADELE EDEN OYUNCULARDAN BİRİYDİN"
Mücadelenin ardından Galatasaray'ın yeni transferi olan Uğurcan'a sahip çıkan Okan Buruk, öğrencisine destek mesajı verdi.
Başarılı çalıştırıcının, milli file bekçisine, "Böyle maçlar her kalecinin kariyerinde olabilir. Önemli olan pes etmemek. Sen bugün skor ne olursa olsun en çok mücadele eden oyunculardan biriydin. Taraftarın ve takım arkadaşlarının güvenini kaybetmedin. Galatasaray'da çok daha iyi maçlar oynayacak, Avrupa'da ses getireceksin." dediği öğrenildi.
"SANA GÜVENİMİZ TAM"
Buruk'un ayrıca öğrencisine, özellikle Galatasaray kariyerine yeni başladığı bu dönemde moralini yüksek tutması gerektiğini vurguladığı ifade edildi.
Tecrübeli hocanın, "Sana güvenimiz tam. Bu tür maçlar seni daha da güçlü yapacak. Galatasaray'da birlikte çok büyük başarılara imza atacağız." sözleriyle oyuncusunu motive ettiği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!


























