Okan Buruk'tan transfer mesajı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sezondaki transfer planlamasına dair mesaj verdi.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sezonun transfer çalışmalarına dair çok önemli ipuçları verdi.
Özellikle takımdaki çok sayıdaki oyuncuya transfer teklifi gelmesini değerlendiren başarılı çalıştırıcı, elindeki kadroyu korumaktan yana olduğunu söyledi.
25 Mayıs'taki kongreden sonra da görevine devam edecek olan Okan Buruk, oyuncu satmaktan ziyade takviye yapmalarının Galatasaray'ı Avrupa'da daha ileri seviyeye taşıyacağını dile getirdi.
Okan Buruk, Sivasspor ile oynanan maçın ardından transfer konusunda şu açıklamayı yapmıştı;
"Burada kalıp 1 sene daha oynayıp, yurt dışına gitmek isteyen olabilir, Türk oyunculardan bahsediyorum. Benim isteğim ve düşüncem bu kadro yapımızı korumak ve üzerine takviye yapmak. Geçen sene çok oyuncu değiştirdik. Kiralıktan da dönecek çok fazla oyuncumuz var. Bu sene daha doğru adımlarla birlikte kadromuzu korumamız gerekiyor. Önümüzdeki sene için bütün planı yapıyoruz. Lig devam ediyor. 3 maç kaldı. Şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için maçlara daha çok odaklanıyoruz"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"


























