Okan Buruk'tan Tottenham'a çift forvet!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Tottenham karşılaşmasında yine çift forvet sistemini kullanacak. Okan Buruk, sol bekte ise Berkan Kutlu'ya forma vermeyi planlıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe gecesi Tottenham ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk zorlu maçın taktiğini de, 11'ini de belirledi.
ÇİFT FORVETLE DEVAM
UEFA listesinde olmadığı için Roland Sallai'nin statü gereği forma giyemeyeceği mücadelede sarı kırmızılı takım 4-4-2 sistemi ile mücadeleye başlayacak. Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde sonuç aldığı Victor Osimhen ve Mauro Icardi'den oluşan çift forvet anlayışına devam edecek.
Dörtlü defansın savunma anlamında daha güvenilir olduğuna kanaat getiren Okan Buruk, Tottenham'ı çoklu savunma ile durdurmaya çalışacak. Dries Mertens'in orta sahada pres, baskı anlamında zayıf kaldığını düşünen sarı kırmızılı takımın teknik patronu tecrübeli oyuncusunu bu maçta da yedek oturtacak. Sallai'nin yokluğunda Barış Alper Yılmaz'ı kanatta düşünen başarılı teknik adam, sol bekte ise jokeri Berkan Kutlu'yu oynatmayı planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
