Okan Buruk'tan sürpriz karar
Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, Young Boys ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi play-off maçının taktik hazırlıklarına başladı. İşte Okan Buruk'un kafasındaki plan.

Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, Young Boys ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi play-off maçının taktik hazırlıklarına başladı.
OKAN BURUK KARARINI VERDİ
Sarı-kırmızılı teknik adamın bekler konusunda net kararını vermediği ancak solda Leo Dubois, sağda ise Jelert üzerinde çalıştığı öğrenildi. Buna göre soğuk algınlığı nedeniyle Konya'da forma giyemeyen Köhn'ün Young Boys maçında da oynatılması beklenmiyor.
Okan Buruk'un bu kararı almasının arkasında Leo Dubois'in defansif yönden daha dengeli olmasından bulunduğu aktarıldı.
JELERT'E ŞANS DOĞDU!
Young Boys deplasmanında Kaan Ayhan'ın cezası nedeniyle forma giyemeyecek olması ise sağ bekte yeni transfer Jelert'e forma şansı doğurdu. Konyaspor deplasmanında ikinci yarıda şans bulan Danimarkalı futbolcunun İsviçre'de ilk 11'de düşünüldüğü belirtildi.
DİĞER TERCİH BARIŞ ALPER
Okan Buruk'un diğer bir seçeneği ise beke Barış Alper ile başlayıp Ziyech'i sağ önde oynatması olacak. Buruk bugün ve yarın yapılacak taktik çalışmaların ardından kararını verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!
