Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması

6

OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMALAR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 kazanılan Ankara Keçiörengücü maçı sonrası konuştu.
5

"ÇOK FAZLA HASTAMIZ VAR"

Perşembe oynuyoruz ve pazar oynayacağız. Diğer takımlar salı oynadı. Bu yüzden biz bazı oyuncuları görmek istedik. Milot Rashica'yı da alacaktık ama oyun sahada kalmasını gerektirdi. Planlama dışında hastalıklar vardı. Maç öncesi Yusuf Demir hastalandı. Ben de dahil olmak üzere birçok hastalık oldu. Maçı sakatlık olmadan kazanmak önemliydi.
4

"ÇOK POZİSYONA GİRDİK"

Yine çok pozisyona girdik. 25 tane şut var, penaltı kaçırdık. Erken bir gol bulabilirdik. Son dakikada pozisyon net ofsayttı ama hakem yakalayamadı. VAR olmadığı için girse, 1-1 olabilirdi.

3

"RAKİP İYİ DİRENDİ"

Keçiörengücü için de kolay maç değildi. Direnmeye çalıştılar. Belli bölümlerde iyi işler yaptılar. Onları da tebrik etmek isterim.
2

"SERGIO OLIVEIRA BİZİMLE OLACAK"

Sergio Oliveira antrenmana başladı. İstanbulspor maçında o da kadroda olacaktır. Sadece Mauro Icardi, bizimle olmayacak. Yusuf Demir hasta ama iyileşecektir. Genel olarak toparlandık. Bir tek Mauro'yu bekliyoruz. İyileşme süreci iyi gidiyor, morali de yerinde. Onu da takıma katarsak, daha iyi olacak. Bir haftada üç maçımız var.

1

"DOLU TRİBÜNLER İSTİYORUZ"

Genel olarak istek ve arzumuz iyi. Pazar günü dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Bıraktığımız yerden devam etmeyi planlıyoruz.
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler