Okan Buruk'tan Paredes açıklaması
Okan Buruk, Arjantinli orta saha oyuncusu Leandro Paredes'le ilgilendiklerini açıkladı.
Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, geçen sezonu Juventus'ta geçiren Leandro Paredes'in ilgilendikleri oyunculardan biri olduğunu açıkladı.
Buruk açıklamasında en çok Icardi transferine yoğunlaştıklarını ve orta saha bölgesinde de Paredes'in haricinde 3-4 alternatifleri daha olduğunu belirtti.
İşte Okan Buruk'un konuyla ilgili açıklamaları: "Birçok oyuncu var orada. Düşündüğümüz bir çok oyuncu var. Direkt olarak iletişime de geçmedik. En çok odaklandığımız yer Icardi. Onun dışında birçok alternatifimiz var. Maliyetlerini araştırıyoruz. Oyuncular da farklı bekliyor. Paredes bekliyor mu bilmiyorum. Parades olsaydı bekleyebilirdi. Bizim orada 3-4 tane düşündüğümüz oyuncu var. Paredes de bunlardan biri. Kalite ve oyuncu tipi olarak Dünya Kupası'nı kazanmış Arjantin'in oyuncusu. Oradaki seçeneklerden biri."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























