Okan Buruk'tan öğrencilerine: "Bu akşam buradan kupayla çıkalım!"
Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç öncesinde oyuncularına motivasyon konuşması yaptı
Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Trabzonspor ile finalde karşılaşacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk'un öğrencilerine verdiği son mesaj ortaya çıktı.
Süper Lig'de şampiyonluk için artık gün sayan sarı-kırmızılılar, sezonu çifte kupayla kapatma hedefiyle sahaya çıkacak.
"BU SEZONUN HAKKI İKİ KUPA"
Okan Buruk'un, final öncesi oyuncularına yaptığı konuşmada, "Çok uzun bir sezon geçirdik. Zorlandık, savaştık, hep birlikte kaldık. Ligde artık son bir adım kaldı ama bu akşam farklı bir hikâye yazabiliriz. Bu sezonun hakkı iki kupa! Hadi, Galatasaray armasına bir kupa daha kazandırın" ifadelerini kullandı.
"BEN SİZE GÜVENİYORUM"
Oyuncularına olan güvenini yineleyen Okan Buruk, "Ben size güveniyorum, hepinize tek tek… Siz bu formayı taşıyan çok karakterli bir oyuncu grubusunuz. Bu mücadeleyi kazanacak kalbiniz, yeteneğiniz ve gücünüz var. Galatasaray tarihine adınızı altın harflerle yazdırmak sizin elinizde" sözlerini kullandı.
"TARAFTARA BİR GURUR DAHA YAŞATIN"
Buruk son olarak, "Hadi, bu sezonu ölümsüzleştirin. Taraftara bir gurur daha yaşatın. Bu akşam buradan kupayla çıkalım!" diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!
























