Okan Buruk'tan Mertens'e yakın ilgi!
Okan Buruk ile Dries Mertens arasında antrenmandaki neşeli kareler dikkat çekti. Bodrum FK maçında da golü beraber kutlayan ikili, dünkü çalışmada da yakın ilgi gösterdi.
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile deneyimli futbolcu Dries Mertens arasında antrenmandaki neşeli kareler dikkat çekti.
Bodrum FK maçında da golü beraber kutlayan ikili, dünkü çalışmada da yakın ilgi gösterdi. İkilinin fotoğrafı sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından da beğeni topladı.
FİRE VERMEK YOK
Ligde kalan 6 maçın 5'ini kazanması halinde şampiyon olacak Galatasaray, kupadaki Konyaspor ve gelecek hafta ligdeki Eyüpspor karşılaşmalarına odaklandı. Fire vermeden yoluna devam etmek isteyen Aslan, çifte kupa zaferi hedefliyor.
SIRA EYÜPSPOR'DA
Süper Lig'de 19 takımın mücadele ettiği sezonda Galatasaray, 17 ekibi yenmeyi başardı. Kasımpaşa ile içeride-dışarıda berabere kalan sarı kırmızılılar, Süper Lig'in ilk devresinde Eyüpspor'la berabere kaldı. Gelecek hafta Eyüp ekibiyle oynayacak olan Cimbom, rakibini yenerek alt ettiği takım sayısını 18'e çıkarmayı planlıyor. Öte yandan lig tarihinde de Galatasaray'ın Eyüpspor'a henüz galibiyeti yok.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu



























