Okan Buruk'tan Liverpool sonrası açıklama!
OKAN BURUK'UN SÖZLERİ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Liverpool maçının ardından konuştu. İşte o sözler...

"KAZANMAK ÇOK GÜZEL"
"Kazanmak çok güzel. Atmosfer çok güzeldi, oyun çok güzeldi. Oyuncularıma teşekkür ederim. Ne istediysek, yaptılar."

TARAFTAR MESAJI
Taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Hiç susmadılar, her şeyi beraber yaptık. Savunmayı da, hücum da beraber yaptık."

"PRESTİJ OLARAK ÖNEMLİ"
"Puan olarak, prestij olarak önemli. Türkiye'nin tanıtımı için önemli. Avrupa'da Türkiye Ligi'nin değer görmemesi... Türk takımlarının neler yapabileceğini gösterdik."

"ÖNEMLİ BİR ŞEY"
"Daha önce kötü de gösterdiğimiz oldu ama Liverpool'a karşı gol yemeden kazanmak çok önemli bir şey."

"MOTİVASYON ARTIYOR"
"Şampiyonlar Ligi'nde motivasyon artıyor. Çok fazla şey değişiyor. Bu maça daha çok hazırlanıyorsunuz. Alanyaspor maçından sonra da söyledim. Hem Liverpool'a, hem de Alanyaspor'a hazırlanıyorduk. Bunlar zor şeyler. Karşınızda oynayan takımın yaptıkları da önemli. Akıcı oyunda daha fazla şeyler deneyebiliyorsunuz. Rakibimize şanslar da verdik ama çok büyük şanslar vermedik. Golden önce kale içinden çıkan top çok kritikti."

OSIMHEN'İN DURUMU
"Victor Osimhen'e kramp girdi, çok önemli bir durumunun olduğunu düşünmüyorum. Kötü bir haber de gelmedi."

"MAÇLARIN HİKAYESİ FARKLI"

"BUNU GÖSTERDİK"

"FARKLI İKİ MAÇ"

"YOLUMUZ UZUN"
"UEFA Kupası, Süper Kupa kazanan bir takımız. Türkiye'yi iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir takımız. Değerli işler yaptık.
Yolumuz uzun, 6 maç daha var. Liverpool maçına hazırlandığımız gibi Bodo Glimt maçına da hazırlanmalıyız.
Galatasaray taraftarının hedefi bu sene Avrupa'da başarı. İyi bir kadromuz var ve birbirimize de alışıyoruz."

"İLK DEFA TAM KADRO"

"EN İYİSİNİ DÜŞÜNDÜK"

LEROY SANE

ELEŞTİRİLER
"Türkiye'de çok az maç kaybettik, çok az berabere kaldık. Avrupa'da kaybettiğimiz maçlar oldu. Övgü olduğu gibi eleştiriler de olacak. Bunu kafaya takan biri değilim.
Çok büyük galibiyet yüzdemiz var. Eleştiriler bel altı olunca can sıkıcı oluyor! Ekibinize saldırıyorlar, Koşu mesafeleri... Sanki 3,5 yıldır bu ekip yok, yeni gelmişiz! Kaç kişi gelip idmanları izledi ve atletik ekibimizle iletişime geçti? Geçen sene elit kulüpler arasında yapılan bir değerlendirme var ve bu Yener Hoca'da mevcut. İstediğinizde paylaşabiliriz. En az sakatlanan takımlardan biriyiz.
Geçen maçtaki koşu mesafelerinin gerçek olmadığı ortaya çıktı! Eleştiriler olacak ama gerçekten bir şeyleri araştırıp, üzerine gitmek doğru olacak.
Futbolda herkes yorum yapabildiği için, herkes 11 kurabildiği için yorumlar fazla oluyor. Basketbolda geçen gün basın toplantısında soru gelmedi. Basketbol bu kadar bilinmiyor.
Futbolda herkes teknik adam, bu yüzden futbol seviliyor. Ben de bunu seviyorum, ben de maç izlerken bu yorumları yapıyorum."

SERGEN YALÇIN'IN SÖZLERİ

BEŞİKTAŞ DERBİSİ


Van Dijk: "Sinir bozucu!"

Konate: "Kaybetmemiz sürpriz değil!"

Alisson Becker, Galatasaray maçında sakatlandı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid rahat kazandı!

Atalanta, Club Brugge karşısında geri döndü!

Luis Enrique: "Barcelona'nın maçları bana keyif veriyor"

Hakimi: "Nuno Mendes, Yamal'ı durdurur"

Pedri: "PSG'den intikam almak istiyoruz"

Atalanta'da Lookman ilk 11'e döndü!

Perez'in şirketi Filistin topraklarında iş yapmaktan "kara listeye" girdi
