Okan Buruk'tan kötü futbol sonrası sıkıyönetim kararı
Son 5 maçta 1 galibiyeti olan Galatasaray'da Okan hoca, ipleri sıkacak. Futbolcular özel hayatına ekstra dikkat edecek. İzinler azaltılacak. Formsuz futbolcularla özel olarak ilgilenilecek.
Galatasaray'da son haftalarda oynanan kötü futbol sonrasında teknik direktör Okan Buruk neşteri vurmaya hazırlanıyor. Son 5 maçta 1 kez kazanan ve oynadığı futbolla taraftarlarını üzen Sarı-Kırmızılılar'da Okan hocanın bazı önlemler alacağı belirtildi.
KEMERBURGAZ'DA SIKIYÖNETİM
5 haftada 4 deplasmana çıkacak olan Cimbom'da teknik heyet, ipleri iyice sıkacak. Futbolcular özel hayatına ekstra dikkat edecek. İzinler azaltılacak. Formsuz futbolcularla özel olarak ilgilenilecek. Galatasaray'ın yeni tesisi Kemerburgaz'da adeta sıkıyönetim ilan edilecek.
ZORLU FİKSTÜR BAŞLIYOR
Sezon bitene kadar futbolcular adeta bir asker gibi disiplin altına alınacak. Okan Buruk'un alacağı önlemler dışında kaptan Fernando Muslera'nın da kritik maçlar öncesinde takım arkadaşlarıyla bir toplantı yapacağı öğrenildi.
Bu hafta Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray sonrasında Alanyaspor ile deplasmanda mücadele edecek. Aslan, Antalyaspor'u ağırladıktan sonra sırasıyla Beşiktaş ve Samsunspor deplasmanlarında boy gösterecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!





















