Okan Buruk'tan Kerem Demirbay'a: "Ayrılık yok"
Okan Buruk'un, Kerem Demirbay'ı Gabriel Sara'nın alternatifi olarak gördüğü ve "Sezon sonuna kadar kal dediği" öğrenildi. Tecrübeli oyuncu geleceğine ocak ayında karar verecek.
Takvim

Fotoğraf : AA
Galatasaray'da az forma şansı bulduğu gerekçesiyle takımdan ayrılmak isteyen Kerem Demirbay ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Okan Buruk'un oyuncusuyla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
Deneyimli teknik adamın Kerem Demirbay'a kendisini Sara'nın alternatifi olarak gördğünü söylediği ve sezon sonuna kadar kalmasını istediği öğrenildi.
31 yaşındaki orta sahanın ise kararını ocak ayında vereceğini Buruk'a ilettiği belirtildi. Bu sezon 15 maçta 432 dakika süre alan yıldız oyuncu söz konusu karşılaşmalarda 2 asiste imza attı. Demirbay'ın Sarı- Kırmızılı takımla kontratı 2026 yılında sona erecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler ve Kenan Yıldız, "Golden Boy"da finale yükseldi

Stuttgart'tan Türkiye'ye tepki: Atakan Karazor

Pinamonti: "Icardi beni yanına aldı"

Manchester United'da Casemiro kararı

Ciro Immobile'ye kötü haber: Futbol okuluna mühür!

Marco van Basten'den Van Dijk'a liderlik eleştirisi!

Real Madrid'e bir Türk daha: Hedef Kenan Yıldız!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e Mesut Özil benzetmesi

Real Madrid'den Vinicius Jr. kararı!

Eintracht Frankfurt'ta ayrılık çanları çalıyor: Batshuayi!
