Okan Buruk'tan Kerem Demirbay'a: "Ayrılık yok"
Okan Buruk'un, Kerem Demirbay'ı Gabriel Sara'nın alternatifi olarak gördüğü ve "Sezon sonuna kadar kal dediği" öğrenildi. Tecrübeli oyuncu geleceğine ocak ayında karar verecek.
Takvim
Fotoğraf : AA
Galatasaray'da az forma şansı bulduğu gerekçesiyle takımdan ayrılmak isteyen Kerem Demirbay ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Okan Buruk'un oyuncusuyla bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
Deneyimli teknik adamın Kerem Demirbay'a kendisini Sara'nın alternatifi olarak gördğünü söylediği ve sezon sonuna kadar kalmasını istediği öğrenildi.
31 yaşındaki orta sahanın ise kararını ocak ayında vereceğini Buruk'a ilettiği belirtildi. Bu sezon 15 maçta 432 dakika süre alan yıldız oyuncu söz konusu karşılaşmalarda 2 asiste imza attı. Demirbay'ın Sarı- Kırmızılı takımla kontratı 2026 yılında sona erecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!



























