Okan Buruk'tan Fenerbahçe için yeni karar!
Fatih Karagümrük maçında futboldan memnun kalmayan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisinde, farklı bir 11 ve farklı bir anlayışla takımını sahaya çıkaracak. Sarı-kırmızılılarda Wilfried Zaha, Kaan Ayhan ve iyileşirse Davinson Sanchez'in oynaması bekleniyor.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi çok farklı olacak.
Fatih Karagümrük engelini tek golle geçen ama oyun olarak sınıfı geçemeyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Kadıköy'e özel bir plan hazırlayacak.
Cim-Bom'un hocası, kadroda değişikliklere gidecek ve geçen sezon olduğu gibi yine sürprizler yapacak. Okan Buruk ve ekibi, Karagümrük maçında oyundan ziyade, alınan galibiyeti önemsersen, "Her büyük maç öncesi oyun anlamında bu tarz sıkıntılar olabiliyor. Fenerbahçe maçında daha farklı bir takım sahada olacak" değerlendirmelerinde bulundukları öğrenildi.
Kadıköy'de değişik bir kadro anlayışıyla sahada olacak olan Cim-Bom'da, cezası sona eren Muslera kaledeki yerini alacak. Okan Buruk'un, Zaha, Kaan ve iyileşip hazır olması halinde Sanchez'i 11'de oynatmayı düşündüğü öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
