Okan Buruk'tan derbi sonrası ateşleyen konuşma
Fenerbahçe deplasmanında son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Galatasaray'da hem üzüntü hem gurur yaşanırken, Okan Buruk'un soyunma odasında yaptığı motivasyon konuşması takımı yeniden ayağa kaldırdı.
Takvim
Fotoğraf : AA
Derbide galibiyeti uzatma dakikalarında gelen golle kaçıran Galatasaray'da hem üzüntü hem de gurur hakim...
Son dönemde sakatlıklar ve cezalarla uğraşan, Fenerbahçe deplasmanına sayısız sorunla giden sarı-kırmızılıların ortaya koyduğu performans camiadan tam not aldı.
Maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda son derece hırslı bir görüntü çizen teknik direktör Okan Buruk'un soyunma odasında da ateşli bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.
'BİZİMLE KİMSE BAŞ EDEMEZ'
Futbolcularını kutlayan ve sergilenen oyun için teşekkür eden tecrübeli hocanın, "Bugün bu ligin şampiyonu, bu ligin en iyisi kimmiş, herkese gösterdik. Bu mücadele olduğu sürece bizimle kimse baş edemez. Artık hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde tüm maçlarımızı aynı mücadele, aynı konsantre ile oynayacağız" dediği öğrenildi.
Futbolcuların son dakikada yenen gol ve kaçan galibiyet nedeniyle çok üzgün oldukları ancak Okan Buruk'un sözleri sonrası soyunma odasında tezahüratların yükseldiği belirlendi.
FARKINI ORTAYA KOYDU
UNION yenilgisi sonrası ağır eleştiriler alan Okan Buruk, Fenerbahçe derbisindeki performansıyla büyük alkış topladı. Tecrübeli hoca derbilerdeki farkını yine ortaya koydu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez


























