Okan Buruk'tan Arda Ünyay'a destek!
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Union Saint-Gilloise maçında kırmızı kart gören Arda Ünyay'a destek verdi.
Galatasaray forması giyen Arda Ünyay, Şampiyonlar Ligi'ndeki Union Saint-Gilloise maçında sonradan oyuna dahil oldu ve kırmızı kart gördü.
Genç futbolcu, 53. dakikada Ismail Jakobs yerine oyuna dahil oldu. Arda Ünyay, 80 ve 89. dakikada gördüğü iki sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, kırmızı kart sonrası Arda Ünyay'a destek verdi. Okan Buruk'un, içeriye gittiği sırada Arda Ünyay'ı alkışlaması dikkat çekti.
İLK MAÇTA KIRMIZI!
Galatasaray'ın 18 yaşındaki stoperi Arda Ünyay, kariyerde ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında forma giydi.
Sarı-kırmızılı takımın bu sezon "Devler Ligi"nde yaptığı 4 maçta da kadroda olan ancak süre alamayan Arda, Union Saint-Gilloise müsabakasının 53. dakikasında Ismail Jakobs'un yerine oyuna girdi.
Genç stoper, mücadelenin 89. dakikasında ikinci sarı kartını görerek oyundan atıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

























