Okan Buruk: "Singo'yu yetiştirmeye çalışacağız"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Danvinson Sanchez'in Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düşmesiyle ilgili gelen soruyu cevapladı. Buruk, sakatlığı bulunan Wilfried Singo ile ilgili de konuştu.
Fotoğraf : AA
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Danvinson Sanchez'in Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düşmesiyle ilgili gelen soruya yanıt verdi.
Okan Buruk, ikinci yarıda stoper oynattığı Mario Lemina'yı Davinson Sanchez'in yokluğunda Trabzonspor müsabakasında stoper olarak oynatmayı düşünüp düşünmediğinin sorulması üzerine, "Trabzonspor maçında kimle oynayacağımız henüz düşünmedim." dedi.
Ayrıca Okan Buruk "Wilfried Singo'yu da yetiştirmeye çalışacağız. O da bu hafta içinde antrenman durumuna göre alternatiflerden biri olabilir. Başakşehir maçında Kaan Ayhan ile oynamıştık. Torreira da dönüyor. Stoperde kimle oynayacağımıza karar vereceğiz." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!

Rafael Leao için transfer görüşmesi



























