Okan Buruk: "Prime ihtiyacımız yok"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, derbi öncesi başkan Dursun Özbek ile yaptığı görüşmede Fenerbahçe maçı için, "Prime ihtiyacımız yok" dedi.

Fotoğraf : AA
Galatasaray, Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maça odaklandı.
Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, derbi öncesi başkan Dursun Özbek ile yöneticilerle konuştu.
Okan Buruk, bu görüşmede, "Kazanmak için çok motiveyiz. Oyuncularım son derece istekli ve motive. Bütün planlarımızı kazanmak üzerine yaptık." dedi.
Derbi öncesi gündeme gelen ekstra prim için de konuşan başarılı teknik adam, "Derbinin öneminin farkındayız. Bunun için ekstra prime de ihtiyacımız yok." diye konuştu.
Derbi öncesi son antrenmanı takip eden başkan Dursun Özbek ise, "Size güveniyoruz ve kazanacağınızdan şüphemiz yok. Biz üzerimize düşeni yaparız." yanıtını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
