Okan Buruk kendisini Liverpool'a hazırlıyor!
Galatasaray, Alanyaspor maçına odaklansa da teknik direktör Okan Buruk'un aklında salı günü oynanacak Liverpool karşılaşması var. Eleştirilerin ardından hırslanan Buruk, idmanlarda Liverpool konuşulmasını yasakladı ama mesaisini İngiliz devine ayırdı.
Takvim
Fotoğraf : AA
Ligde Alanyaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da herkesin aklı fikri Salı günü oynanacak olan Liverpool maçında.
Teknik direktör Okan Buruk'un Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Frankfurt önünde alınan 5-1'lik yenilgi ve sonrasında gelen ağır eleştiriler nedeniyle çok hırslı olduğu öğrenildi.
KONUŞMAYI YASAKLADI!
Tecrübeli hocanın hafta boyunca takımını Alanyaspor sınavına hazırladığı ancak bir yandan da ekibiyle beraber Liverpool'un analiz edildiği belirlendi.
Futbolcularının konsantrasyonunun kaybolmaması adına idmanlarda Liverpool maçıyla ilgili konuşulmasını yasaklayan Okan Buruk'un buna karşın kala zamanlarda Salı gününe özel mesai yaptığı ifade edildi.
Liverpool'un bu sezon oynadığı tüm maçları gece gündüz izleyen ve analiz ekibinin raporlarını yardımcılarıyla beraber değerlendiren başarılı teknik adamın İngiliz ekibini yıkım planı üzerinde yoğun şekilde çalıştığı gelen bilgiler arasında.
ÇOK FARKLI PLANLARI VAR
Bu karşılaşmaya çok büyük önem veren Okan Buruk'un rakibin gücüne rağmen iyi oyun ve galibiyet istediği öğrenildi.
Buruk'un Liverpool'a özel bir oyun planı ve ilk 11 hazırlığı yaptığı da kulislerde konuşuluyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"























