Okan Buruk: "İşi Prag'a bırakmayalım"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag ile yapacakları maç öncesi takımla gerçekleştirdiği toplantıda önemli uyarılarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off ilk maçında perşembe günü Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Rams Park'ta avantajlı skorun önemine dikkat çekti.
Genç teknik adamın, turu ilk maçta garanti altına almak istediği, "Kendi sahamızda net bir galibiyet almalıyız. Ligde de önemli maçlar oynuyoruz. Bu nedenle bu işi Prag'a bırakmayalım" diye konuştuğu öğrenildi.
"AVRUPA'YA ODAKLANALIM"
Ligi 2 günlüğüne unutup Avrupa'daki maçlarına konsantre olmalarını isteyen Okan Buruk'un, "Ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Hafta sonu da bizi zorlu bir deplasman bekliyor ama öncesinde Avrupa'ya odaklanmalıyız. Avrupa Ligi'nde alacağımız sonuçlar da çok önemli. Kulüp için Avrupa her zaman önce gelir. Şampiyonlar Ligi'nde şanssızlıklar yaşadık ama kalitemizi gösterdik" dediği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır

Manchester United'a Donnarumma çağrısı

Christian Romero, Tottenham ile sözleşme uzattı

Marsilya'da gerginlik: Rabiot ve Rowe kadro dışı!

Roma, Bailey için anlaştı!

Napoli'den Hojlund hamlesi

Kenan Yıldız'dan Juventus'a mesaj!

Inter'den 50 milyon euro'ya ret!

Juventus'tan Locatelli için gelen teklife ret!
