Okan Buruk: "Hata istemiyorum"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kocaelispor maçı öncesi oyuncularını uyardı. Buruk, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Hata istemiyorum." dedi.
Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında Kocaelispor'a konuk olacak.
Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, milli ara öncesi hata ve kayıp yaşamak istemiyor.
Kocaelispor maçı öncesi oyuncularıyla toplantı yapan ve uyarılarda bulunan Okan Buruk, "Hata istemiyorum." dedi.
ICARDI VE OSIMHEN KARARI
Avrupa'dan Ajax zaferi ile dönen ve bugün ligde Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Okan Buruk sürpriz hazırlığında.
Devler Ligi'nde altı golle krallık koltuğunda oturan Victor Osimhen uzun bir aradan sonra Mauro Icardi ile birlikte sahada olacak. En son geçen sezon Tottenham mücadelesinde beraber oynayan ikili, önlü arkalı olacak. Yapıcı ve kucaklayıcı tavrından dolayı ödüllendirilecek olan Icardi, Osimhen'in arkasında bağlantı oyuncusu olarak kullanılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"


























