Okan Buruk: "Geri dön Yunus!"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Leicester City'ye kiralanan Yunus Akgün hakkında kararını verdi.

Sezon başında Molde ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının ardından Galatasaray'dan Championship ekiplerinden Leicester City'ye kiralanan Yunus Akgün'ün geleceği belirsizliğini koruyor.
İngiliz kulübünün 9 milyon Euro'luk opsiyonla alakalı kesin kararını henüz vermediği belirtiliyor. Alınan bilgilere göre teknik direktör Okan Buruk milli futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdi.
"YENİ SEZON PLANLARIMDA VARSIN"
Tecrübeli hocanın Yunus Akgün'e yeni sezon planlarından önemli bir yer teşkil ettiğini ilettiği ve mutlaka kadrosunda görmek istediğini söylediği öğrenildi.
YUNUS AKGÜN KARARSIZ
Leicester formasıyla ligde sadece 8 maçta ilk 11'de görev yapan 23 yaşındaki futbolcunun geleceğiyle ilgili kararsız olduğu ve sezon sonunu beklemek istediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
