Okan Buruk, Galatasaray'dan talepte bulunmadı
Galatasaray'ın başına geçmek istediğini birçok kez ifade eden Okan Buruk hayallerine kavuşuyor. Dursun Özbek ile telefonda konuşan Buruk, Torrent'in ayrılığının resmileşmesinin ardından Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak.
Galatasaray'da merakla beklenen "Yeni hoca kim olacak" sorusu yanıt buldu… Başkan Dursun Özbek ve ekibi, takımı Okan Buruk'a emanet etmeye karar verdi.
Başakşehir'de yaşadığı şampiyonluğun ardından 29 Ocak 2021'de takımdan ayrılan ve o günden beri hiçbir kulübü çalıştırmayan 48 yaşındaki hocayla dün telefonda görüşen Özbek, hiçbir talepte bulunmayan deneyimli isimle 2 yıllığına anlaştı.
TRANSFER BÜTÇESİ 40 MİLYON EURO
Futbol takımının başına Okan Buruk'u getirecek Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, futbolu yönetecek Sportif A.Ş. yöneticilerinin de belirlenmesinden sonra, Buruk'un raporu doğrultusunda transferler için hızlı şekilde harekete geçecek.
Şampiyonluk için gerekli şartları oluşturmak isteyen Özbek ve Sportif A.Ş.'nin yeni yöneticisi Erden Timur'un transfere toplam 40 milyon Euro'luk bir bütçe ayıracağı konuşuluyor. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmak isteyen Özbek yönetimi, yeni hocanın elini de rahatlatacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























