Okan Buruk evine mi dönüyor?
Denizli’nin, Sivasspor ile yollarını ayıran Okan Buruk’a yardımcılık teklif edeceği öğrenildi. Tecrübeli hocanın görevi bırakması sonrasında yerinde öğrencisini görmeyi arzu ettiği belirtildi.
Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin yardımcılığı için Okan Buruk ismi telaffuz edilmeye başlandı.
Buruk’un Sivasspor’la yollarını ayırmasından sonra genç teknik adamın ismi Denizli’nin yardımcılığı için en güçlü aday haline geldi. Denizli’nin, çok sevdiği Okan Buruk’u yardımcısı olarak görmek istediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, 1.5 sene sonra Galatasaray’daki görevinin sona ermesinin ardından koltuğunu Buruk’a bırakma arzusunda olduğu ifade edildi.
Teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin, birkaç gün içerisinde Okan Buruk’la bir araya gelerek teklifini sunacağı öğrenildi. Gaziantep ve Sivas’ta 1. adam olarak görev yapan Buruk’un ikinci adamlığı kabul edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor. Ancak Denizli’nin en sevdiği isimlerin başında gelen Okan Buruk’un hocasının isteğini geri çevirmeyeceği belirtiliyor.
Bilindiği gibi Okan Buruk, önceki gün Sivasspor’un Osmanlı karşısında 4-0 mağlup olmasının ardından istifasını sunmuş, bu da kabul edilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama























