Okan Buruk: "Bu ara kötü oldu"
OKAN BURUK: "TAM RİTM YAKALAMIŞTIK"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2022 Dünya Kupası için verilen 45 günlük araya üzüldü. 7-0’lık tarihi Başakşehir maçı sonrası Milliyet’e konuşan Buruk, tam çıkış yakalamışken gelen bu arayı değerlendirdi.
"BU ARA ÇOK KÖTÜ OLDU"
Başarılı çalıştırıcı, “Kötü oldu tabii.. Sonuçta futbolumuzda gözle görülür bir yükseliş vardı. Ritmimizi yakalamaya başlamıştık. Şimdi uzun bir ara var” dedi.
EN ÇOK BEĞENDİĞİ GOL
Başakşehir maçında en fazla Kerem’in ikinci golünü beğendiğini söyleyen Okan Buruk, “Icardi’nin topuk pası ve golün hazırlanışı mükemmeldi. Kerem de çok iyi vurdu” dedi.
"ANORMAL FİKSTÜRE RAĞMEN..."
Şimdiye kadar maçları ağırlıklı olarak deplasmanlarda oynadıklarının altını çizen sarı-kırmızılı çalıştırıcı, “Bu anormal fikstüre rağmen yine iyi toparladık. Elbette maçlar oynanmadan kazanılmıyor ama stadımızda taraftarımızla bütünleştiğimizde her maçı rahat kazanabiliriz” diye konuştu.
"ÖNCE FLORYA'DA 2 HAFTA"
45 günlük arayı nasıl değerlendireceklerini de paylaşan Galatasaray’ın teknik patronu, “Tabii biz teknik ekip olarak oyuncular kadar izin yapmayacağız. Florya’da toplanıp iki hafta geçireceğiz. Daha sonra Antalya’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

'Dünyada 2025 yılının en iyi futbolcusu' adayları açıklandı: Listede Türk yıldız da var!

Arsenal, Brighton'ı mağlup ederek kupada tur atladı

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!





















