Okan Buruk'a Lemina eleştirisi!
Okan Buruk sezon başında orta saha eleştirilerine "Galiba 12 kişi oynayacağız" yanıtını verirken Mario Lemina'nın performansı sonrasında oklar başarılı çalıştırıcıya döndü.
Galatasaray'da Mario Lemina rüzgarı esiyor. Çaykur Rizespor deplasmanında maçı çeviren Gabonlu futbolcu Fenerbahçe karşısında da takımı adına maçın adamı oldu.
GÖZLER OKAN BURUK'A DÖNDÜ
Mario Lemina'nın başarılı performansı sonrasında gözler de Okan Buruk'a döndü. Yaz aylarındaki orta saha eleştirilerine yanıt veren Buruk "Galiba maçları 12 kişi oynayacağız. Ne oynamak istediğimiz sistemi ne yapmak istediğimizi bilen var." demişti.
TARAFTAR İSTEĞİYLE TRANSFER
Yaz transfer döneminde orta saha transferi rafa kalkarken devre arasında da öncelik başka bölgelere verildi. Taraftar orta saha baskısı yaparken Mario Lemima'nın kadro dışı kalmasının akabinde tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağlandı.
ÜÇ İSİM YORGUN DÜŞTÜ
İlk yarıda Avrupa, kupa ve ligde mücadele eden Galatasaray'da Lucas Torreira ve Gabriel Sara'nın yanı sıra Dries Mertens de yoğun maç temposundan yorgun düştü.
"KEŞKE YAZIN GELSEYDİ"
Kerem Demirbay ve Berkan Kutlu'dan orta sahada beklediği katkıyı alamayan Buruk, Mario Lemina'yı derbide 11'e monte etti. Birçok atağı kesen Gabonlu futbolcu henüz tam hazır olmamasına göz dolduran bir performans sergiledi. Yazdan bu yana orta saha takviyesi isteyen taraftarlar ise Lemina'nın performansı sonrasında "Keşke transfer yazın gerçekleşseydi" diye dert yandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

























