Okan Buruk, 24. kupasının peşinde
Okan Buruk, Süper Kupa'da Beşiktaş'ı devirirse kariyerinin 24. kupasını kazanacak. Galatasaray da da 62 kez ile futbol tarihinin en çok kupa kaldıran 22. takımı olacak.

Rekorlarla dolu geçen sezonu geride bırakan Galatasaray için Süper Kupa bir maçtan fazlası...
Sarı-kırmızılı takım Olimpiyat'ta Beşiktaş'ı devirirse, Okan Buruk kupa koleksiyonunu 24'e yükseltecek. Okan Buruk; teknik direktör olarak son 6 seneye 3 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa sığdırdı. Okan Buruk, sarı-kırmızılı forma ile (1992-2001 ve 2006-2008) 7 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası, 3 TFF Süper Kupa (Cumhurbaşkanlığı), 1 Başbakanlık Kupası, 1 UEFA Kupası ve 1 UEFA Süper Kupa kaldırırken, Beşiktaş'ta 2005-06 sezonunda Türkiye Kupası sevinci yaşadı.
24 şampiyonlukla ezeli rakiplerinin önünde olan Galatasaray da Süper Kupa'yı kazanırsa kupa sayısını 62'ye çıkaracak ve futbol tarihinin en çok kupa kazanan 22. takımı unvanını sağlama alacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
