Oğuzhan'a ilk tebrik hocadan
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4-0’lık galibiyetin rövanşında Manisa ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp adını yarı finale yazdıran Galatasaray, Süper Lig’e keskin bir dönüş yaptı.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 4-0’lık galibiyetin rövanşında Manisa ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp adını yarı finale yazdıran Galatasaray, Süper Lig’e keskin bir dönüş yaptı. Önünde 8 kritik maç bulunan Galatasaray’ın ilk rakibi deplasmanda Trabzonspor.
Bu doğrultuda öğrencileriyle kısa bir toplantı düzenleyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, uyarılarda bulundu. Oyuncularından lige konsantre olmalarını isteyen Hamzaoğlu, “Lig aslında yeni başlıyor. Şimdi tamamen her maçın final havasında olduğunu bilerek hazırlanmalıyız. İşimiz kolay olmayacak. Ligin bu bölümü rehavet kaldırmaz. Bir anlık dikkat dağınıklığı hepimizi pişman edebilir. Bizim rakiplerle işimiz yok. Kazandığımız sürece ipler elimizde. Telafisi olmayan döneme girdik, puan kaybetmeden yürüyelim” diye konuştu.
Oğuzhan’a ilk tebrik hocadan
Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon Manisaspor’dan bonservisine 2 milyon 250 bin Lira ödeyerek transfer edip, bu sezon başında maç tecrübesini artırması için eski takımına kiralık verdiği Oğuzhan, Siyah-Beyazlı ekibin en etkili ismi olarak dikkat çekmişti. Manisaspor’un orta alandaki tüm akınlarını başlatan, hücumda olduğu kadar savunmada da başarılı bir performans sergileyen genç futbolcuyu, maç bitiminde ilk kutlayan ismin Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu olduğu öğrenildi.
‘Son virajı geçebilirsek’
Ligde kalan 8 haftada, Galatasaray’ın en kritik deplasmanı bu hafta Trabzonspor’la oynayacağı maç gibi görünüyor. Futbolcular da durumun farkında. Fikstüre sık sık bakan ve kalan maçları adeta ezberleyen oyuncular, Trabzon sınavından kayıpsız dönülmesi durumunda, şampiyonluğun büyük ölçüde geleceğini düşünüyor. Aslan’ın diğer deplasman maçları Akhisar, Mersin İdmanyurdu ve son haftada Çaykur Rize karşısında. Arena’daki en kritik mücadele ise 33. haftada Beşiktaş’a karşı verilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders



























