Oğuzhan Çakır için "Hakemliği bitti" iddiası!
Galatasaray - Adana Demirspor maçının hakemi Oğuzhan Çakır için flaş bir iddia gündeme geldi. Detaylar...
                      Süper Lig'de Galatasaray - Adana Demirspor maçının hakemi Oğuzhan Çakır'a düdük astırıldığı iddia edildi.
Maçın 12. dakikasında Semih Güler ile Dries Mertens'in ceza sahasındaki pozisyonu sonrası penaltı noktasını gösteren Oğuzhan Çakır, bu kararıyla karşılaşmanın önüne geçti.
Sosyal medyada Oğuzhan Çakır ile ilgili binlerce paylaşım yapılırken, Merkez Hakem Kurulu'nun 27 yaşındaki hakeme düdük astırıldığı iddia edildi. X platformundaki bu iddia, kısa süre içerisinde artarak devam etti.
Merkez Hakem Kurulu, henüz maçla ilgili bir açıklama yapmazken, Oğuzhan Çakır ile bu iddialara da resmi bir cevap gelmedi.
Öte yandan Oğuzhan Çakır'ın uzun bir süre maç almayacağı tahmin edilirken, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun düdük astırılma iddiasıyla ilgili kısa bir süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sunderland, Everton engeline takıldı!

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Conte'den Galatasaray sözleri!

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

 
























                        
                        
                        
                        